Praktisk Info

Om B&W Grand Ballroom

B&W Grand Ballroom ligger kun 10 minutter fra København City, og er et stort filmstudie med over 2700m2. B&W Grand Ballroom er en unik historisk lokation, et filmstudie helt uden søjler og niveauer. Salen har et smukt lysindfald fra den særpræget loftkonstruktion, samt imponerende lofthøjde på 10 meter. 

B&W GRAND BALLROOM
Refshalevej 167E
1432 København K

Kørsel fra Københavns centrum er ca. 12 min. Hvis du kommer i bil er der rig mulighed for at finde parkeringspladser ved B&W GRAND BALLROOM mod betaling. Husk at orientere dig på de gældende skilte i forhold til tidsrum og betaling. Pris ca. 12 kr. pr. time for parkering.

Er der parkeringsmuligheder tæt på B&W Grand Ballroom?

Hvis du kommer i bil er der rig mulighed for at finde parkeringspladser ved B&W GRAND BALLROOM mod betaling. Husk at orientere dig på de gældende skilte i forhold til tidsrum og betaling. Pris ca. 12 kr. pr. time for parkering.

Er det muligt at reserver ekstra billetter til vores gruppe?

Har jeres firma brug for at vi reserverer nogle ekstra billetter til jeres julefrokost udover jeres købte billetter, kontakt venligst vores kundeservice på telefon 33 15 40 00 eller skriv til os påinfo@bestilbillet.dk

Vil det være muligt at købe ekstra billetter når vi kommer tættere på jul?

Køb af ekstra billetter til en allerede afgivet julefrokost ordre vil kunne ske indtil senest 30 dage før arrangements dato, hvis ikke der er udsolgt. Denne ekstra tillægsbestilling vil så blive behandlet som én samlet bestilling sammen med jeres tidligere bestilling, så jeres gæster/selskab kommer til at sidde samlet.

Er der gratis shuttlebus til alle gæster?

Ja, der er gratis shuttlebusser der kører fra B&W Grand Ballroom og til Hovedbanegården fra kl. 21:30-01:30 ca. hvert 30. minut hele aftenen.

Hvordan sidder man ved bordet?

Alle gæster sidder ved hyggelige borde á 24 personer med 12 på hver side af bordet. Ved én bestilling vil det specifikke antal af gæster sidde overfor hinanden ved bordet, f.eks. vil 10 gæster sidde 5 personer overfor hinanden ved bordet til denne magiske julefrokost.

Hvordan sidder vi, hvis vi er over 24 gæster?

Er I mere end 24 gæster, vil selskabet sidde samlet ved borde i forlængelse eller ved siden af hinanden, alt efter hvor mange gæster, der bestilles til. Et større julefrokost selskab kan derfor være fordelt på flere borde ved siden af hinanden eller i forlængelse, men altid i samme sektion, så gruppens samhørighed er størst.

Kan man købe et helt bord, selvom vi ikke er 24 gæster?

Ønsker I ikke at dele bord med andre gæster, kan I vælge at købe samtlige 24 pladser til julefrokost 2019 i B&W Grand Ballroom –  svarende til et helt bord.

Er der retter til vegetarer?

Skriv til os hvis du har spørgsmål til menuen.

Private selskaber

Det er ikke muligt at bestille julefrokost som privatperson. Arrangementet er en firmajulefrokost.

Om arrangøren

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU er Danmarks største Eventbureau. PB ACTION har i mere end 25 år idéudviklet store kulturprojekter og firmaevents.

Har du ikke fået svar på dine spørgsmål?

Er du i tvivl om antal af billetter du skal bestille nu og her, ring til vores kundeservice der kan hjælpe dig med en løsning på 33 15 40 00

Bestil billetter nu - Klik her

SPØRGSMÅL? Ring til 33 15 40 00 eller skriv til info@bestilbillet.dk