Musik & Stemning

Fantastisk musik & stemning fra 1970´erne

Glæd jer til at opleve en fantastisk Studio 54-stemning med en af Danmarks dygtigste DJ, der spiller de største disco hits fra 1970´erne alle kan danse til og synge med på f.eks. med Donna Summer, Barry White, Hot Chocolate, Village People, Diana Ross og mange flere. Det bliver en magisk og spektakulær oplevelse i salen og på dansegulvet med sneshow, glitter, julekugler og festlige overraskelser – En WOW-oplevelse for alle jeres kollegaer!

Se den lækre julemenu
En fantastisk Studio 54-stemning i B&W Grand Ballroom

“FESTEN OVER DEM ALLE”

Hyggelig stemning ved bordene

Under middagen vil den hyggelige julemusik være rolig og dæmpet så det er muligt at snakke med sine kollegaer. Vores specielle lydsystem gør det muligt at musikken ved bordene efter middagen er dæmpet i forhold til området foran scenen og dansegulvet, således at gæster ved bordene kan sidde og hygge sig sammen.

Om B&W Grand Ballroom

B&W GRAND BALLROOM er en spændende historisk location på Refshaleøen, som i dag bruges som filmstudie og koncertsal mv. Et helt søjlefrit rum på 2.700 m2 med spændende loftkonstruktion – og en imponerende loftshøjde på 10 meter.

“Super fantastisk aften, hvor der var styr på alt, dejlig mad, god betjening og skøn musik, virkelig en uforglemmelig aften. Stor ros til jer og tak for en dejlig aften“ – Gitte Mouritsen

“En stor TAK til arrangørerne for en meget flot og dejlig aften – I havde tjek på alt fra a-z og sørgede for god mad/drikke og betjening i verdensklasse… “ – Brian Lund Heine

“En aften i VERDENSKLASSE…..alt var perfekt….godt gået”  – Vibeke Monrad

En hyggelig og festlig julefrokost for alle jeres kollegaer
Bestil billetter nu - Vælg dato

___________________________________

SPØRGSMÅL? Ring til 33 15 40 00 eller skriv til info@bestilbillet.dk