Kontakt os

En forrygende hyldest til disco, dansegulvet og Studio 54. Danmarks festligste firmajulefrokost i vaskeægte Studio 54-stil med velkomstdrink, julemiddag, fri bar og shuttlebusser.


Har du et spørgsmål?


Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Julefrokost i Studio 54 i B&W Grand Ballroom. Skriv en e-mail eller ring direkte til os, og vi vil omgående hjælpe dig.

Kundeservice telefon 33 15 40 00

Åbent alle 365 dage fra kl. 8-24
Skriv til os: info@bestilbillet.dk

Arrangør:

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU.
www.pbaction.dk

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU er Danmarks største Eventbureau og har været ansvarlig arrangør store kulturprojekter og fimaevents samt praktisk eksekveret dem fra start til succes.

Julefrokost i Studio 54 i B&W Grand Ballroom

B&W Grand Ballroom:

B&W GRAND BALLROOM er en spændende historisk location på Refshaleøen, som i dag bruges som filmstudie og koncertsal mv. Et helt søjlefrit rum på 2.700 m2 med spændende loftkonstruktion – og en imponerende loftshøjde på 10 meter.

“Super fantastisk aften, hvor der var styr på alt, dejlig mad, god betjening og skøn musik, virkelig en uforglemmelig aften. Stor ros til jer og tak for en dejlig aften“ – Gitte Mouritsen

“En stor TAK til arrangørerne for en meget flot og dejlig aften – I havde tjek på alt fra a-z og sørgede for god mad/drikke og betjening i verdensklasse… “ – Brian Lund Heine

“En aften i VERDENSKLASSE…..alt var perfekt….godt gået”  – Vibeke Monrad