Historien om Studio 54

Hold julefrokost for alle dine medarbejder i et elegant og spektakulært Studio 54 univers fredag den 4. december 2020. Læs mere.

Det hele startede i 1970erne

I midten af 70’erne begyndte disco at brede sig i USA. Flere og flere natklubber lagde deres musikprofil an på disco, og genren fandt samtidig vej til et voksende antal radiostationers playlister. Det var også i denne periode, at dj’s begyndte at blive en magtfuld promotion-faktor, og den første discoplade, som kom på den amerikanske hitliste som resultat af klubrotation, var ‘Never Can Say Goodbye’ med Gloria Gaynor i 1973. Også Barry White kom primært frem gennem klubberne, og efterhånden lod flere og flere sig smitte af discofeberen. Men der var især to ting, der endegyldigt gjorde disco til et fænomen: Natklubben “Studio 54” og filmen “Saturday Night Fever”.

Studio 54 åbnede i 1977

Da Studio 54 åbnede på Manhattan den 26. april 1977, var det indledningen til dekadencens ultimative højdepunkt. En brusende cocktail af disco, glamour, berømtheder og events. Det var stedet, hvor man kunne se John Travolta hænge ud med Sylvester Stallone i baren, og hvor en ung Michael Jackson med sad side om side med Woody Allen og Liza Minelli.

“On a good night Studio 54 was the best party of your life”

Citat: Anthony Haden-Guest (Gæst på Studio 54 New York – i 1977)
Hold julefrokost 2020 i et spektakulært  Studio 54 univers med velkomst og lækker julemiddag, En julefrokost for hele firmaet. Læs mere.
SPØRGSMÅL? Ring til 33 15 40 00 eller skriv til info@bestilbillet.dk