Musik & Stemning

Glæd jer til at opleve en fantastisk julefrokost i Studio 54-stemning med en af Danmarks dygtigste DJ, der spiller de største disco hits fra 1970´erne alle kan danse til og synge med på f.eks. med Donna Summer, Barry White, Hot Chocolate, Village People, Diana Ross og mange flere.

Fantastisk musik & stemning

Glæd jer til at opleve en fantastisk Studio 54-stemning med en af Danmarks dygtigste DJ, der spiller de største disco hits fra 1970´erne alle kan danse til og synge med på f.eks. med Donna Summer, Barry White, Hot Chocolate, Village People, Diana Ross og mange flere. Det bliver en magisk og spektakulær oplevelse i salen og på dansegulvet med sneshow, glitter, julekugler og festlige overraskelser – En WOW-oplevelse for alle jeres kollegaer!

Forrygende Live band

Glæd jer til at opleve et forrygende LIVE BAND, der spiller de største disco og dansehits og formår at skabe den fest, som sender gæsterne hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer, efter fællessang. Det bliver en magisk og spektakulær oplevelse i hele salen.

Julefrokost med glitrende New Yorker-stemning.
En fantastisk Studio 54-stemning i B&W Grand Ballroom

Hyggelig stemning ved bordene

Under middagen vil den hyggelige julemusik være rolig og dæmpet så det er muligt at snakke med sine kollegaer.

Om B&W Grand Ballroom

B&W GRAND BALLROOM er en spændende historisk location på Refshaleøen, som i dag bruges som filmstudie og koncertsal mv. Et helt søjlefrit rum på 2.700 m2 med spændende loftkonstruktion – og en imponerende loftshøjde på 10 meter.

“Super fantastisk aften, hvor der var styr på alt, dejlig mad, god betjening og skøn musik, virkelig en uforglemmelig aften. Stor ros til jer og tak for en dejlig aften“ – Gitte Mouritsen

“En stor TAK til arrangørerne for en meget flot og dejlig aften – I havde tjek på alt fra a-z og sørgede for god mad/drikke og betjening i verdensklasse… “ – Brian Lund Heine

“En aften i VERDENSKLASSE…..alt var perfekt….godt gået”  – Vibeke Monrad

Bestil billetter nu - Klik her

___________________________________

Se den lækre julemenu

“FESTEN OVER DEM ALLE”

SPØRGSMÅL? Ring til 33 15 40 00 eller skriv til info@bestilbillet.dk